nieuwe editie

Examenbundels Scheikunde

Als je eindexamen gaat doen, moet je vertrouwd zijn met het soort vragen dat je zal moeten beantwoorden. In de aanloop naar het examen oefenen de meeste leerlingen dan ook met oude eindexamenopgaven. Bestaande examenbundels bevatten echter slechts een gering aantal opgaven.

Onze bundels (vwo of havo) zijn samengesteld uit meer dan 300 opgaven verdeeld over een groot aantal verschillende onderwerpen.

Overzicht onderwerpen

De bundels bevatten opgaven over allerlei onderwerpen uit de scheikunde:

Atoombouw en Chemische BindingPolymeren
Stofeigenschappen (havo)Biochemie
Zouten (havo)Stereo-isomeren (vwo)
Rekenen in de chemieRedoxreacties
EvenwichtenRedoxreacties - Toepassingen
ReactiesnelheidRedoxreacties - Koolstofverbindingen
Reactiemechanismen (vwo)Industriële chemie
ReactiewarmteTitraties
Zuren en BasenAnalyse
Koolstofchemie - NaamgevingSpectrometrie (vwo)
Koolstofchemie - ReactiesMilieu en Maatschappij

Stap-voor-stap uitwerkingen

Bij de bundel hoort een speciale uitwerkingenbundel. Hierin staan niet alleen de antwoorden maar worden ook gedetailleerde stap-voor-stap uitwerkingen van de opgaven gegeven. De uitleg is helder en helpt je bij het begrijpen van het soort vragen dat je op je eindexamen zult krijgen.

Nieuwe Scheikunde

De havo- en vwo-bundels zijn geheel vernieuwd en voldoen aan de eisen van het nieuwe examenprogramma scheikunde. Met de bundels bereid je je dus perfect voor op het eindexamen in 2019.

Prijs

De bundels zijn verkrijgbaar voor 18 euro per stuk. De uitgebreide uitwerkingenbundel is bij de prijs inbegrepen. De bundels worden geleverd op cd-rom.

Als je naast een scheikundebundel ook één of meerdere andere bundels bestelt (bijvoorbeeld een bundel natuurkunde, biologie, wiskunde A of wiskunde B) dan betaal je slechts 16 euro per bundel.

Gratis verzending

De bestelling wordt gratis verzonden. Je betaalt dus geen extra verzendkosten.