nieuwe editie

Examenbundels Wiskunde B

Ga vol vertrouwen het eindexamen in met de examenbundels van Aljevragen! Oefen per onderwerp met echte examenvragen. Wij zorgen dat je precies weet wat je moet leren.

Onze bundels (havo of vwo) zijn samengesteld uit meer dan 300 opgaven verdeeld over een groot aantal verschillende onderwerpen.

Overzicht onderwerpen

De bundels bevatten opgaven over allerlei onderwerpen uit de wiskunde B:

Lineaire functiesGoniometrie / Periodieke functies
Exponenten en LogaritmenParametervoorstellingen (vwo)
Functies, Grafieken en VergelijkingenMeetkundige berekeningen
DifferentiërenVectoren (vwo)
Integreren (vwo)

Stap-voor-stap uitwerkingen

Bij de bundel hoort een speciale uitwerkingenbundel. Hierin staan niet alleen de antwoorden maar worden ook gedetailleerde stap-voor-stap uitwerkingen van de opgaven gegeven. De uitleg is helder en helpt je bij het begrijpen van het soort vragen dat je op je eindexamen zult krijgen.

Algebraïsche vaardigheden

Hoewel de grafische rekenmachine een handig hulpmiddel is, dien je op het eindexamen ook algebraïsche vaardigheden te beheersen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het omschrijven van formules en het exact oplossen van vergelijkingen. De examenbundel schenkt hieraan extra aandacht en bevat veel oefenopgaven.

Prijs

De bundels zijn verkrijgbaar voor 20 euro per stuk. Een uitgebreide uitwerkingenbundel is bij de prijs inbegrepen.

Als je naast een wiskunde B-bundel ook één of meerdere andere bundels bestelt (bijvoorbeeld scheikunde, natuurkunde, biologie of wiskunde A) dan betaal je slechts 18 euro per bundel.

Digitale download

De bundels zijn als pdf-bestand beschikbaar als digitale download. De bundels liever op cd-rom? Geen probleem. Je kunt dit bij je bestelling aangeven.