nieuwe editie

Examenbundels Wiskunde B

Als je eindexamen gaat doen, moet je vertrouwd zijn met het soort vragen dat je zal moeten beantwoorden. In de aanloop naar het examen oefenen de meeste leerlingen dan ook met oude eindexamenopgaven. Bestaande examenbundels bevatten echter slechts een gering aantal opgaven.

Onze bundels (vwo of havo) zijn samengesteld uit meer dan 300 opgaven verdeeld over een groot aantal verschillende onderwerpen.

Overzicht onderwerpen

De bundels bevatten opgaven over allerlei onderwerpen uit de wiskunde B:

Lineaire functiesGoniometrie / Periodieke functies
Exponenten en LogaritmenParametervoorstellingen (vwo)
Functies, Grafieken en VergelijkingenMeetkundige berekeningen
DifferentiërenVectoren (vwo)
Integreren (vwo)

Stap-voor-stap uitwerkingen

Bij de bundel hoort een speciale uitwerkingenbundel. Hierin staan niet alleen de antwoorden maar worden ook gedetailleerde stap-voor-stap uitwerkingen van de opgaven gegeven. De uitleg is helder en helpt je bij het begrijpen van het soort vragen dat je op je eindexamen zult krijgen.

Algebraïsche vaardigheden

Hoewel de grafische rekenmachine een handig hulpmiddel is, dien je op het eindexamen ook algebraïsche vaardigheden te beheersen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het omschrijven van formules en het exact oplossen van vergelijkingen. De examenbundel schenkt hieraan extra aandacht en bevat veel oefenopgaven.

Prijs

De bundels zijn verkrijgbaar voor 18 euro per stuk. De uitgebreide uitwerkingenbundel is bij de prijs inbegrepen. De bundels worden geleverd op cd-rom.

Als je naast een wiskunde B-bundel ook één of meerdere andere bundels bestelt (bijvoorbeeld een bundel scheikunde, natuurkunde, biologie of wiskunde A) dan betaal je slechts 16 euro per bundel.

Gratis verzending

De bestelling wordt gratis verzonden. Je betaalt dus geen extra verzendkosten.